Design Guide II

Maximizează potențialul acoperișurilor tip terasă: Manual tehnic pentru arhitecți și proiectanți

design_guide_II_pentru_arhitecți_și_designeri

Noul nostru Design Guide este cea mai bună resursă pentru arhitecți și proiectanți care lucrează cu acoperișuri tip terasă. Acesta include informații pentru toate fazele proiectului tău, de la determinarea numărului și dimensiunii adecvate de ferestre pentru o iluminare corespunzătoare, până la principiile de montare și proiectare.

Vei găsi, de asemenea, o prezentare generală a diferitelor tipuri de acoperișuri tip terasă și instrucțiuni despre cum să iluminezi în mod optim spațiul de sub acestea.

În acest manual vei găsi:

  • Informații privind numărul și dimensiunea ferestrelor pentru acoperiș terasă  în legătură cu proiectarea luminii naturale pentru a îndeplini cerințele standardului de lumină naturală EN 17037. 
  • Inspirație pentru soluționarea unor încăperi individuale  
  • Inspirație pentru proiectarea spațiilor publice  
  • "Know how" pentru montajul ferestrelor în diverse structuri de acoperiș. 
  • Recomandări privind modul de proiectare a finisajului.   
  • Propuneri pentru ventilația termică și a fumului  
  • Desene tehnice 

Dacă ești un arhitect sau un proiectant care lucrează cu acoperișuri tip terasă, probabil că ai întrebări despre amplasarea și dimensiunea adecvată a ferestrelor, despre cum să iluminezi încăperile întunecate din mijlocul unei amenajări și informații despre soluțiile de ventilare a căldurii și a fumului. Din fericire, noul nostru Design Guide are toate răspunsurile de care ai nevoie!

Ești gata să-ți duci proiectele pentru acoperișuri tip terasă la nivelul următor? Descarcă astăzi Design Guide-ul nostru și lasă-te inspirat de soluții care pot schimba spațiile!

Completează formularul de mai jos și obține rapid Design Guide II