Ghidul de Proiectare

Manual pentru proiectarea acoperișurilor înclinate

Picture1-2

Cum să utilizezi întregul potențial al spațiului de sub acoperiș și să creezi un spațiu de locuit aerisit, atractiv și luminos? Și nu doar despre asta, este Ghidul de Proiectare, care a fost creat pentru arhitecți și designeri și poate fi descărcat de aici gratuit.

Aici vei găsi o imagine de ansamblu a tipurilor de acoperișuri înclinate și instrucțiuni despre cum să utilizezi ideal spațiul de sub acoperișul înclinat.

Aruncă o privire la cele mai comune structuri pentru toate tipurile și dimensiunile camerelor de mansardă și vei fi inspirat să iluminezi cel mai bine spațiul sub un acoperiș înclinat. Vei face cunoștință cu principiile montării luminatoarelor și diverse sfaturi și trucuri pentru situații mai puțin întâlnite.

În acest manual vei afla despre:

  • diferite tipuri de acoperișuri înclinate și influența acestora asupra proiectării etajelor superioare,
  • sfaturi pentru utilizarea optimă a mansardei (cantitatea de lumină naturală, calitatea aerului, temperatura optimă, vedere clară și acustică),
  • "know how-ul" pe ergonomia solului și plasarea mobilierului la unghi,
  •  exemple de camere tipice la mansardă
  • recomandări privind selectarea și montarea luminatoarelor (mărime, tip, metodă de operare).

Știi care este cea mai mică baie posibilă în mansardă? Ai dori să proiectezi utilizarea optimă a mansardei în funcție de panta acoperișului? Te întrebi unde să plasezi patul în camera de la mansardă?

Inspiră-te din soluții care pot schimba spațiul de locuit!

Trimite formularul și obține Ghidul de Proiectare